Post by thirsturbigoorect on Feb 28, 2022 6:07:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Square Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Square Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای بیشتر همه ▞▞▞
▞▞▞ Square Bird 2022 version ▞▞▞
عالی بود مرسی
WAYYYYYYYYYY تا بسیاری از تبلیغات وجود دارد. بعد از هر سطحی که بازی می کنید تبلیغی وجود دارد. همچنین آنها از شما می خواهند که پس از هر سطح دیگری که بازی می کنید به بازی امتیاز دهید. این یک بازی وحشتناک است من آن را توصیه نمی کنم
اضافه های بسیار زیاد. هر بار که به سطح بعدی میروید، یک مورد اضافه وجود دارد
این یک بازی با ارزش است، بنابراین من هیچ کلمه ای برای توصیف ندارم اما می توانم بگویم که این بازی بسیار جالب و بهترین بازی است. با تشکر 👏👏
بازیش بد نیست خوبم نیست
Square Studio برای اندروید طراحی و عرضه شده است .
LORVIES Painting Bird Wall Clock Silent Non Ticking Acrylic 8 Inch Square Decorative Clock for Home/Office / Kitchen/Bedroom / Living Room.
Square Bird Nezahtjevne igre igv
این بازی فوق العاده است. من این واقعیت را دوست دارم که به نوعی شبیه یک بازی .io است.
واسه سرگرمی عالیه و ولی واسه بازی نه😥😃
brand new russian nesting doll bird puffin alaska alaskan
نه خوبه نه بد ولی سرگرم کننده حالتش مثل بچه دو ساله ها میمونه یعنی به درد بچه ها بالاتر از سن 5 سال نمیخوره برای همین دوتا ستاره کم می کنم یه ستاره به خاطر بیه مزه بودنش کم کردم، یه ستاره هم به دلیل اینکه بچه ها. گونه است
بازی عالی حتما نصب کنید اگر بازی رو نصب کنید یعنی اینترنتتون رو واسه چیزه خوبی استفاده کردین کسایی که هم فحش میدن حتما خودشون خرن که فحش میدن.
Square Bird - مرغ مربعی عنوان یک بازی سبک تفننی است که توسط استودیو بازی سازی MOONEE PUBLISHING LTD برای دستگاه های اندروید منتشر شده است.
بدک نی😒
وااااااایییییی عاااااااالییییی
بازی خوبی بود ولی بعد از یک مدت خسته کننده میشه
خیلی خیلی ممنون از سازنده این برنامه بازی عالی هستش
واقعا زیبا و سرگرم کننده است آسان. آرام ترسناک یا نامناسب نیست. برای همه سنین خوبه!
Square Bird Εύκολα hbsi
سعی کردم آن را بازی کند. به نظر یک بازی سرگرم کننده است، اما آنقدر لکنت دارد که اغلب ضربه های من را ثبت نمی کند و در نهایت بازنده می شوم. روی Moto G7 پخش شد.
بگذارید فقط به مشکل اصلی برسم. این بازی پر از تبلیغات است. من نمیتوانستم یک سطح را بدون نمایش آگهی بازی کنم. از طریق چهار سطحی که انجام دادم حداقل 6 آگهی را تماشا کردم. اگرچه این می تواند یک بازی واقعاً عالی برای بازی در اوقات فراغت باشد، گاهی اوقات می تواند بسیار کند باشد (یا ممکن است فقط من باشم.). من این را به مردم توصیه می کنم زیرا بازی خوبی است. تنها مشکل من تبلیغات است.
دانلود Square Bird 3.0 - بازی مربع پرنده برای اندروید
این بازی عالیه خواهرم تپ گوشیش داره عالییییی😍😊فقط یکم مسخره هس😂😄فقط عالیه دست سازندش دردنکنه❤🌹❤🌹🌹
Square Bird ミニゲーム vuv
خیلییییی عالییی
دانلود Stacky Bird v1.0.1.47 + Mod - بازی موبایل پرنده مربعی
اوم
بازی خیلی خوبی هست😘دست سازندش درد نکنه حتما نصب کنید عالییییییی
square bird. توسط | پنج شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹. بازی. نظرات(0). 0. دختر کفشدوزکی · سگ های نگهبان نظرات.
بترین بازی یک ستاره هم براش زیاده
باید از حد انتظارم بهتر باشه😉 دلیل اینکه من 3 ستاره دادم اینه که هر وقت یا منظورم اینه که گاهی وقتی روی صفحه ضربه میزنم تا پرنده تخم بذاره جواب من رو رد میکنه، نباید اینطوری بشه. و دومین باگ این است که وقتی فرصت رایگانی برای دریافت لباس جدید پیدا می کنم، پس بدیهی است که باید یک افزودنی برای آن تماشا کنم، اما اولاً آن را دریافت نکردم و هیچ خطایی در شبکه وجود نداشت ... اما برای آن هدر دادم. زمان من و امروز من این شانس را داشتم که پرنده جدید را تهیه کنم، هرچند که ... چندان طولانی نیست 🙄😒😒
تفریح تفریح تفریح. در حال حاضر، درست مثل قبل... سرگرمی سرگرم کننده و سرگرم کننده، و باید اضافه کنم که دوست دارم این فرصت را به شما می دهد، مثل اینکه می توانید بدون نیاز به پرداخت هیچ پولی، جایزه بگیرید. بسیار قدردانی می شود. ممنون مربع پرنده.
قارچ خور دهی 60 ایه😁
یک بازی لذتبخش برای انجام، اما تعداد زیاد تبلیغات آن را به آزاردهندهترین تجربهای تبدیل میکند که تا به حال در زندگیام داشتهام. این هر بار است که شما یک سطح را شکست می دهید یا کامل می کنید. و سپس آنها میخواستند در یک پنجره بازشو قرار دهند و از من بخواهند به بازی امتیاز بدهم. بنابراین ما اینجا هستیم.
کیریه
هتحتی😎🤖♥️👮🐕
بازی سرگرمکنندهای که برای حذف اضافهها پرداخت میشود و همچنان برای امتیاز دادن به آن در هر 3 سطح یا بیشتر ناراحت میشوید. به آن 5 ستاره می دهد اگر آن را به نق زدن مداوم.
همچنان خوب نیست و نیست
Words of Wonders: Crossword Word sxkp
راه، راه، راه، راه، تبلیغات بسیار زیاد! 🤦🏾♂️ بازی سرگرم کننده، اما باز هم تبلیغات بسیار زیاد.
این یک بازی عالی است. آنقدر تبلیغات دارد. آزاردهنده است. سریع می رود که باعث می شود بمیری گاهی اوقات این یک دور کمر است .... باعث می شود که احساس کنی دیوانه می شود چون قرار است روزه بگیرد. و باعث میشه بمیری درستش کن لطفا امروز خیلی اذیتم کرد... خیلی این بازی خسته کننده است گاهی باعث می شود خیلی سریع بمیری که چقدر آزاردهنده است خواهر من آن را امتحان کرد و به نظر جالب می رسید گاهی اوقات و خسته کننده است مواقع دیگه میتونی درستش کنی اعصابم رو به هم میزنه که چقدر جالب به نظر میرسه اما اینطور نیست .
این برنامه افتضاح است، راه برای تبلیغات بسیاری وجود دارد که دیگر سرگرم کننده نیست سطوح r تا کوتاه نیز هستند.
یک بازی خوب اگر به دنبال چالش نیستید. همه سطوح بسیار ساده و آسان هستند، اما تعداد زیادی تبلیغات وجود ندارد. یک بازی ساده
تبلیغات!! این بازی با تبلیغات زیاد لذت بخش نیست. من توصیه می کنم. آن را نصب نمی کنید مگر اینکه الف: از یک قفل adb خوب مانند blockada (از وب سایت، نه نسخه Playstore) استفاده کنید یا b: از Luckypatcher برای حذف ارجاعات تبلیغاتی استفاده کنید. من میتوانم تبلیغات را در یک بازی یا برنامه مناسب تحمل کنم، اما نه زمانی که آنها مانند این تبلیغات را در اختیار بگیرند.
میگم چرا هی میزنم تا بلند شه هنگ
من بازی را دوست دارم وقتی آن را فشار میدهی و اسپرینگ مربع میشود، اما همه چیز درست است که در این ثانیه به هفتههای مزرعه برمیگردد، از نظر من یک جورهایی عجیب است و من نگران هستم که خیلی دوستش دارم، اما دلیل اینکه چرا آن را دادم. بازیهای رایگان کاملاً باگ دارد، بافتهای واقعاً متفاوتی دارد بریتانیا، قطعاً یک بازی معمولی کافی نیست. میتوانم بگویم میگویم آنطور که میخواهید بنویسید، اما اگر یک آدم عجیب و غریب هستید و واقعاً چیزی میخواهید این بازی را دریافت کنید توصیه میکنم نشان دهنده این است که شما این بازی را دریافت می کنید
Square Bird নৈমিত্তিক qzt
بازی خوبی است! فقط تبلیغات خیلی زیاد منظورم این است که قابل درک است، اما شاید بعد از مرگ 3 بار یک اضافه کنید.