Post by thirsturbigoorect on Feb 28, 2022 6:13:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dealer’s Life - Pawn Shop Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dealer’s Life - Pawn Shop Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови много новца ▞▞▞
▞▞▞ Dealer’s Life - Pawn Shop Tycoon 2022 version ▞▞▞
Ова игра је забавна, може ићи даље
Dealer’s Life - Pawn Shop Tycoon Симуляторы lyk
Апсолутно волим ову игру. Може бити мало монотоно са сличним артиклима, али квалитет и цена га одржавају свежим. Волео бих да видим више ставки које су додане и начин да се изврши чишћење, али чак и без овога мислим да ћу се стално враћати на то.
Ова игра је луталица. Волим уметност ове игре и графику. Добра идеја, добар посао. Честитам момцима.
Било би лепо када би постојала опција да се прескоче људи који улазе. Смешно је првих неколико пута видети их како улазе као пингвини, али и дати могућност да то прескоче. Са тачке гледишта играња, нема користи од гледања анимација ходања, осим ако не постоје јединствене технике ходања које нам омогућавају да профилишемо купца. Осим тога, одличан посао програмера! Ова игра је заиста забавна!
Био сам узбуђен када сам видео наслов, али пошто сам успео да постави више пешака у различитим државама, могу рећи колико су неки аспекти игре нереални. Разумем да је ово игра и ценим је као такву. Само се надамо да играчи знају да ово не треба да се схвати као тачна симулација.
Заиста уживам у томе, велики убица само га је видео због сокола, јутјубер га је пустио и мислио сам да га погледам
Очистите тајкунски свраб, гацха свраб и потребу за зарадом новца уз једну апликацију. Апсолутно савршено да прође неколико сати.
Одличан концепт, али се понавља
Бесплатна верзија је имала превише реклама које су је чиниле неугодном. Ова верзија је брза и изазива велику зависност. Играње је сувишно, али зависност од лицитирања/аукције то наставља. Сматрам да вреди 3 долара.
Уредио своју рецензију. Био је забринут због строгог полицајца. Намерно сам продао као 2 фалсификована артикла, али сам променио начин и проверавао све како бих се уверио да то није било неко време и да је он и даље долазио за мном хаха. Свиђа ми се игра генерално.
Купио сам игру, али никад није радила. Остаје на црном екрану и не учитава се. Ово ћу оспорити са својом банком или можемо свима олакшати издавањем повраћаја средстава
Забавно је, али без звездице за досадно спор почетак где гледате рекламе за виртуелни новац да бисте започели игру коју сте управо платили.
Dealer’s Life - Pawn Shop Tycoon הדמיה csm
Сјајан, лак убица времена.
Пристојна игра која иде директно до тачке продаје и куповине ствари као што бисте радили у залагаоници. Део у коме се мафија петља са вашом радњом је тотални (ЦЕНЗУРИСАН). Међутим, када је готово, где је тај један човек- ин-блацк ваннабе је разбио своје дупе уз нашу помоћ, све се враћа у нормалу и игра ми се не чини изазовном, барем не више. Осећам да бисте могли да додате могућност куповине куће или изнајмљивања хотела јер се осећа као немамо је и спавамо у залагаоници. Кад смо код тога, ствари које смо купили. Зашто куповати ствари само да бисмо их продали назад када можемо да их задржимо? Да, знам, можете их држати у свом инвентар и његова такође "врста" исте ствари, али би било супер, ако можемо да украсимо сопствену кућу тим предметима ако их имамо или га сакријемо у други инвентар у нашем дому? Такође, могућност украшавања наше продавнице ...И,МОАР СЛУЧАЈНИ ДОГАЂАЈИ!Можда бисте могли да направите наставак приче о мафији,на пример,да нам се брат Дон Вито жели осветити јер је закључао своје дупе иза решетака. Ово су само неке идеје које сам покупио, вероватно ћу додати још идеја у будућности како будем играо више и како се игра развија.
Стварно добра игра, једино питање је када се предмети на аукцији за складиштење купују за велику цену, али када се продају одвојено, то је велика цена и ја губим новац
Волим ову игру. Имам га већ дуже време и иде на сваки телефон који сам имао. Без реклама и одлична игра са невероватном способношћу понављања, посебно са неким од нових ажурирања. Шта више можете пожелети?
Могу ли добити повраћај новца
Здраво. хвала програмерима за ову дивну игру. Желео бих да пријавим грешку у мојој игри. Дугме за омогућавање договора и дугме касније остају на екрану након што сам га притиснуо. Да ли је ово нормално?
Изузетно забавна игра која није манипулативна (без микро трансакција или ИАП-ова). Само добра, искрена игра.
Мислим да би сви имали више уживања када бисмо имали више рестаурација, осим што то изазива зависност
Превише се понавља. Престао је да игра после сат времена. Дефинитивно није мој стил игре.
Почиње помало споро, али залагање је само трговина
Идеја је нова и верујем да би то могла бити забавна игра. С обзиром на то, доста му недостаје. Осећам да су детаљи који недостају прилично очигледни. Вреди покушати ако имате ГамеПасс, иначе бих чекао.
Прилично забавно бесплатно играти! Надам се да је плаћена верзија једнако добра! Едит: Плаћена верзија је одлична и вреди потрошити додатни новац на њу! Нећете се покајати!!
У реду игра типа сим. Зарађивати довољно новца за своју кирију је чиста срећа. Морате наићи на нешто што вреди много више него што сте платили. А када доспевају кирије, чак и ако имате хиљаде долара инвентара, игра се завршава ако немате готовину. Изгледа некако кратковидо. Осећам да би имало велике користи од система типа бодова смрти. Где добијате нешто мало (способност, предмет, итд.) постизањем нечега у последњем игрању што ће вам помоћи у следећем.
Лично, најбоља игра коју сам играо у животу. Игра је забавна и смешна. Ликови имају различите центе, али би било боље да буду разноврснији. Уместо тога, одличан посао 🙂
Играо сам неколико игрица у стилу ратова пешака/складишта које су биле мех. Ово је игра коју сам тражио. Лепе ситнице које су додали помажу (углавном имена људи и ставки) и постоји пристојна варијација ставки. За малу екипу, мислим да су се добро снашли и једва чекају да виде шта ДЛ2 доноси на сто. Сигуран сам да ће бити вредан цене пријема након што сам утонуо у ово око 8 сати (лако је донети лош избор мкаи!!) и још увек га нисам победио.
Добио сам лепшу ствар поправљену и прегледану вредну око 60 хиљада прва лепа ствар... Започните нови дан спремни да га продате и неко дође и украде моје ствари... Тренутачно избриши
Апсолутно волим игру и оценио бих је са 5 звездица, али један проблем који имам је да се понекад када аутентификујем скупи предмет врати као мање новца него пре него што је аутентификован. То није у реду јер та аутентична налепница увек треба да је чини вреднијом никад мање. Поправи то или барем објасни зашто је тако и дај добро објашњење и променићу своју оцену на 5 звездица јер не видим зашто је тако и мислим да није у реду. Осим тога, то је невероватна игра!
Деинсталиран истог дана. Превише се понавља и досадно.
Не судите о књизи по корицама! Изузетно сам избирљив са игрицама, посебно игрицама типа симулације. Његова графика делује безобразно, али игра је супер забавна. Волим то јер се заиста осећам као да водим сопствену залагаоницу!! Толико је забавно, да сам ја јефтиноћа који иначе не бих трошио новац на глупу игру...купио премиум верзију да бих себе изазвао!! Ако волите да водите пословне игре, будите спремни да се забављате сатима и постанете зависни!!
Dealer’s Life - Pawn Shop Tycoon Simulyatorlar nwt
Игра може имати користи од различитих предмета, легендарни предмети постају нормални као и ретки. Осећам да нема довољно варијанти трошкова. Успео сам да ово завршим до 45. недеље и имам толико новца до 30. дана да је све било помало бесмислено. можете искористити у логици лицитирања. Успео сам да их гурнем толико ниско да сам практично добијао ствари бесплатно. Чинило се да је квалитет артикла морао да утиче на то колико ће људи платити. Зарађивао бих 100к на артиклу од 5к. Није игра коју бих поново посетио
Нице.гаме.Треба више функција генерално добра игра
표창키우기2 : 도트 방치형 RPG 롤플레잉 wwot
Цоол мала игра залагаонице. Гроови анимација и добра игра. Може се користити још неколико занимљивих ликова, цоол ствари, мини игрица.
Одличној игри треба више нивоа, можда продавнице у другим градовима? Или зајмове које можете дати