Post by thirsturbigoorect on Feb 28, 2022 6:19:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Offline Hra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Offline Hra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho coinů ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - Offline Hra 2022 version ▞▞▞
Super hra
Je ta hra opravdu na vyplacení nebo výběr? Opravdu vám ta hra dává peníze? 🤔 Proč je každá úroveň vždy otázkou, kterou musí hráč zaplatit $? Myslím, že ta hra je podvádění, lež, žádné peníze! 👎😜 Ahoj, odinstaluji
Příjemná zábava. Líbí se mi, že s postupem hrou jsou úrovně náročnější.
Příliš mnoho reklam. Dostal jsem se na úroveň 70 a v podstatě mám nahoru. Musíte sledovat reklamu každou úroveň, abyste získali dostatek pokusů o vyřešení hádanky. Když vyhrajete, uvidíte reklamu, když prohrajete, uvidíte jinou reklamu. Když něco uděláte, uvidíte reklamu lol. Ztráta času.
Tato hra má poruchy nebo je zmanipulovaná, jasná úroveň s 1. pokusem získejte 1 hvězdu, uvařte předměty, ale neodstraní se, boostery často nefungují, některé úrovně extrémně těžké na normálních úrovních dostávají za dokončení úrovně pouze 10 mincí, jako např. hra je to náročná, ale nemám rád problémy s ní.
Hra samotná je zábavná! Reklamy jsou trochu moc! Oceňuji reklamy, které mi umožňují ve hře dělat více věcí (životy navíc atd...), ale v celé této hře jsou reklamy – když hra skončí, objeví se reklama pod hrou pro případ, že by vám uklouzla ruka při hraní a teď se musíte dostat z reklamy, na kterou jste nechtěli kliknout. Jedna věc je, když se rozhodnu sledovat reklamu, abych se posunul ve hře kupředu, a cítím se nucen ji sledovat.
Bez problémů. Pak dnes začala hudba. Měl jsem všechna nastavení, abych neměl žádnou hudbu, žádná upozornění. Pak najednou dnes všechno začalo hrát. Vše zapnul a znovu vypnul. Nic, co jsem udělal, to nezastavilo. Odinstaloval a ujistil se, že je vše vypnuté. Žádné problémy. Odehráno 9 úrovní a vše se znovu zapnulo. Znovu odinstalováno.
Dobrá volnočasová hra
Dobrá zábavná hra. Pěkné a snadné. PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY. Ostuda. Odinstalováno.
Skvělá hra. Dal bych 5 hvězdiček, nebýt všech reklam.
Supr hra
Líbí se mi samotná hra, ale placená za přidání verze zdarma a stále zabalená s přidáním. Opravdu vás od hraní odradí
Díky. Dobrá hra. Dokonce jede i bez reklam pokud vypnu internet.😀
Přidá po dokončení každé úrovně!!!!!
Pohodová hra
Hra se mi líbí a možnost sledovat reklamy a zdvojnásobit odměnu je fajn. Dávám 1 hvězdu, protože po prvních 10 úrovních jsem nucen po každé úrovni sledovat krátkou reklamu. Nevadí mi sledování reklam, ale ne, pokud budou po každé úrovni a stále dokola to samé.
Bubble Shooter Dažādas spēles kyx
Draw a Stickman: EPIC 2 Pro Авантуристичке tsx
Шарики Игры Без Интернета ง่ายๆ eukn
Skvělá hra
Slušná hra, ale nutí vás utrácet skutečné peníze za pokrok i po zaplacení za odstranění reklam
Dobrá bublinová střílečka, ale neustálé vyskakovací reklamy mi zabíjely zábavu.
Grafika je zábavná, ale hra je až příliš jednoduchá.
Skvělá hra 😉😉
Ok hra
je to suprová hra
Bubble Shooter Viking Pop Ajanviete etf
Je to dobré, ale... Dělá se mi špatně z bublin, které nemohu použít. Dostávám dvě barvy a nelze je použít, protože jsou kolem něj jiné barvy. Prosím opravte to. Dělá to frustrující místo zábavy
Pěkné s plynulou hrou. Zkažená skutečnost, že po každé úrovni dostáváte reklamy.
Dávám pět hvězdiček je to hra pro zkrácení chv
Po každé hře reklama. Reklamy po každé hře.
? ke kontrole na úrovni 9. Pěkné, jednoduché, snadno vyhrát. Upřednostnil bych hrát více úrovní před hodnocením, takže bych byl více informovaný.
Tato hra je stejně jednoduchá a zábavná. Hraju asi týden a vůbec jsem se nedotkl žádné speciální bubliny ani nepoužil své mince! Naprosto hra, kterou stojí za to hrát, kdykoli se potřebuji odreagovat, protože nespouští žádný zbytečný stres z toho, že musím dokončit jakýkoli takzvaný denní úkol nebo vyšplhat na vyšší pozici. Domnívám se, že všechny tyto výhody zcela stojí za počet reklam, hlavně proto, že nejsme nuceni utrácet peníze za herní předměty.
Zábavná hra, ale mezi získáním nových životů to chvíli trvá, což vede k tomu, že ztrácíte zájem o hraní.
Bubble Shooter Casual zqcz
Nelze použít Boostery, dokud se všechny jejich reklamy nenačtou na pozadí. Zdá se, že všichni souhlasí, příliš mnoho reklam. Všechno je to o penězích.
Začíná dobře, ale po chvíli vás to nutí neustále sledovat 30sekundové reklamy, abyste mohli pokračovat ve hře.
bezva hra
Zábava na první mapě, pak očekávejte, že posouvají nákupy na nechutnou úroveň a následně udělají dokončení úrovní mimo dosah bez použití a nakonec dokoupí další boostery.
Přál bych si, aby nám vyskakovací informace pro úrovně přiměly odstranit klepnutím, nikoli časovač hry.
Bavilo, ale padalo. Na této hře je tolik dobrého, ale časté pády během hraní jsou frustrující. Bonusy, nápověda a rozmanitost udržely hru zajímavou. Používám Samsung Galaxy 20 Plus. Dnes jsem hru odinstaloval.
Hra je v pořádku. S reklamami problém nemám. Ale za úrovní 90; level design je takový, že musíte používat power ups. A pokud nemáte power ups, nemáte dostatek bublin. Tato hra mě bavila; ale nehraju, když mě to nutí kupovat power upy.
Líbí se mi tato hra, ale neustále zamrzá.
Nejde nainstalovat na SD kartu
Skvělá hra na zkrácení času, trochu návyková. Ne těžké, ne snadné.