Post by thirsturbigoorect on Feb 28, 2022 6:28:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rider ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rider IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Rider 2022 version ▞▞▞
Долга скачуется
Нормасік
Загалом весела гра з кількома незначними, але дуже дратівливими проблемами. 1) Відновити покупки не працює. 2) Розробники переміщують певні елементи «за екран», але вони все ще видно на більш високих екранах, що виглядає гірше та відволікає під час гри. 3) Деякі анімації неможливо пропустити, і іноді вони змушують чекати кілька додаткових секунд між відтвореннями.
Було б насправді весело, якби механіка та фізика гри були послідовними, але, оскільки вони не є, це більше засмучує, ніж будь-що
Я ледь не отримав психічний зрив, граючи в цю гру через велику кількість збоїв бруххх я буду плакати😭
Я vyiй ґрі НЕЗБОТОТОБІ Щеріалі Драплини Стояті
Гра дуже плавна і дуже крута, але в неї є дуже дратівливий баг: я не можу зайти в автосалон, і я пробував це робити на різних пристроях, але цей збій повторювався. Виправте, будь ласка. 😕
Rider आर्केड गेम blcq
Я довго намагався насолоджуватися цією грою, але більше не можу. У нього практично неможливо грати через проблеми, які розробники ніколи не виправляли і ніколи не будуть. На передньому плані цих проблем є повністю зламаний і непередбачуваний фізичний двигун. Не дивлячись на те, наскільки добре ви працюєте або наскільки добре ви досягаєте успіху, вашим ворогом номер один у цій грі є спорадичні смерті, викликані хиткою фізикою мотоцикла. Ви можете зробити те ж саме 100 разів і кожен раз отримувати різний результат.
Говно
Гарна гра дуже цікаво грати всім рекомендую
Rider Arkádové ugc
Одна проблема полягає в тому, що рівні в цій грі (природно) стають складнішими, але спосіб роботи гри просто не встигає за цим. Ви можете лише прискорюватися, просто рухаючи заднє колесо вашого автомобіля, яке, хоча й просте, але рівні гри не дуже підходить. Те, як працює перегортання, також є проблемою. Якщо у вас немає обох коліс на твердій поверхні, ви перекидаєтеся назад, це включає злегка підняття переднього колеса, тому має бути спосіб стабілізувати або загальмувати.
оро
Забавна гра, але нещодавно я вирішив, що якщо я випадково побачу рекламу програми, вона негайно завантажить додаток на мій телефон. Це неприємний вибір дизайну, і я більше не буду в нього грати.
Я ЛЮБЛЮ цю гру, але через кілька днів вона перестала працювати!😣Коли я натискаю старт, вона не працює, коли я тримаю екран.....машина просто стоїть, наче я навіть не торкаюся екрана! Я зводить мене з розуму! Через це я видалив цю гру!😠 Будь ласка, виправте її, я справді не хочу встановлювати її ЗНОВУ! І ЗНОВУ І ЗНОВУ після цього!😟 ВИРІГУРУЙТЕ 🥺🥺thx
Здається, це була б гарна гра, якби у вас були різні кнопки для перегортання та руху і, можливо, нова кнопка для зупинки, але крім цього вигляд гри хороший, але фактичний ігровий процес досить поганий
Гра починається весело, але є багато доповнень. Гра є однією з тих, де ви провалите багато рівнів, тому що в ній немає пояснення того, як грати на початку. Після кожні 3 раунди ви отримуєте надбавку. Це смішно, враховуючи, що раунди в основному короткі. Я особливо розчарований, оскільки маю ще одну з ваших ігор, яка мені подобається; це одна з моїх улюблених ігор. Вирішіть проблему з додаванням.
Класна гра . Але жалко, що 100 урівнів хай буде 500 Бо я їх прошов за 1рік
Реклама кожні 5 секунд. Якби я міг поставити 0 зірок, я б поставив. Це BS, і це поза жадібністю.
Люблю
Ця гра випадковим чином змусить вас померти, поки у вас дійсно хороший результат, і коли вам відчайдушно потрібно відродитися, це не дозволить вам, але коли у вас є шанс відродитися, і ви це зробите, ви зазвичай вдаряєтеся об землю і помри, щоб витрачати свої дорогоцінні камені, над якими наполегливо працюєш, загалом я вважаю, що тобі не варто грати в цю гру, якщо ти хочеш зіпсувати свій гарний настрій і точно не грати в неї, ти легко розлютишся.
Я грав у кілька дійсно дурних ігор у своєму житті, але я хочу привітати розробників, тому що... Це найдурніша проклята рука, яку я коли-небудь бачив... Чудова робота, хлопці.
Просто, складно. Чудова гра на перерву перед зустрічами.
Гра тупа
Я думав, що зараз цю гру буде виправлено. Маючи так багато збоїв і помилок у грі, що робить так легко вмерти до такої міри, що ви можете просто померти в перші дві секунди раунду, а потім мати проблеми на кшталт "зробити це 3 рази поспіль" це дратує та втомлює , зараз ви маєте виправити свою гру, враховуючи всі коментарі щодо неї, наприклад, давай
Rider Arcade qmw
Я пам’ятаю це як (своєрідну) гру без реклами, але тепер реклама є скрізь, НАВІТ КОЛИ Я ГРАЮ! Я поставлю 5 зірок, якщо ви будете розміщувати менше реклами
управління жахливе та вкого нерви не качайте її !!!!!!!
Мені не подобається ця гра, тому що є реклама до і після гри. Ви не повинні мати можливість відразу померти, коли приземлиться не з того боку. Я застряг, граючи в цю гру, доки Roblox не підсилить резервну копію. Ця гра відстойна і це правда
Ця гра просто вона дуже сильно
Він насправді не оптимізований для повноекранного режиму.
Мені не подобається спалах, коли ти «гинеш» у грі. Це іноді змушує мене моргнути... Гра була б, мабуть, кращою, якби ти міг йти вперед, навіть якщо ти вже швидко повертаєшся... І твої "дорожні" частини не вишикувалися, є маленькі кроки, через які я програв Кілька разів... В іншому випадку додавання досить дратує, але, крім цих поганих речей... зрештою, гарна гра.
Приземлиться на пагорб, ти мертвий.Не можна пропустити кнопку оживлення оголошення
Дуже цікаво .
Superhero Car: Mega Ramp Games הרפתקאות auh
Є збій, коли прискорювач більше не працює, я перезавантажував гру 3 рази (втратив свій прогрес) і через півдня використання збій робить свою справу. Я почав грати в 2014 році, але мені було лише 10 років, тому я витратив 200 дорогоцінних каменів, щоб продовжувати, щоб не досягти швидкого прогресу в грі, я просто не хочу робити все це знову, БУДЬ ЛАСКА, ВИРІКУЙТЕ ГРУ , ГЛЮЧ, немає іншої гри, кращої, ніж одна, будь ласка. До побачення!
це досить хороша гра, проте є БАГАТО помилок і проблем. мене зачепили на рівній дорозі та автомобіль перевернувся, автомобіль крутиться, коли я не торкаюся екрану, застряг у трикутних пандусах на низькій швидкості без можливості вибратися та потрапити в пастку на рухомих платформах. помилки, які я зустрічав. це не робить гру неможливою, але, безсумнівно, дратує.
Гра, наповнена помилками (перевірено в Android 10), на надшироких пристроях інтерфейс, який вислизає з області 16:9, все ще видно на більш широких екранах, список автомобілів блокує гру та змушує вас закрити. Що стосується гри, перше, що вона робить, коли ви її відкриваєте, це показує вам рекламу гри після заставки, завдання не збалансовані за складністю, деякі машини неможливо використовувати на деяких перешкодах, а оскільки ви не можете вибрати інша машина це досить дратує.Реклама є звичайним явищем для безкоштовних ігор, однак переповнювати її до такої міри, що вона зіпсує ігровий процес, неприпустимо. Я сам розробник ігор, хоча це мій обліковий запис Alt, оскільки цей обліковий запис містить більше покупок тощо. Я розумію, що помилки/збої є небажаним явищем в іграх, однак сума в цьому є смертю самої гри, я Я настійно пропоную подивитися на гру в цілому і, можливо, навіть зробити повну перебудову в цілому. сподіваюся, що ця порада допоможе.
Ви думали мозгами коли ви ту гру робили?!! Я нормально впав на колеса і розбився і там ще дуже багато багів!!!! Ви дебілі
Велика кількість реклами, елементи керування є складними за своєю конструкцією, що призводить до того, що ви або швидко отримуєте це, і вам нудно, або не отримуєте і часто помираєте, дивлячись рекламу.
Rider Arcade ltgi
Графіка класна, і транспортні засоби також. Але управління нудно. Ніби серйозно.